beats by dre cheap

Format C:

Učiniti promjenu u životu nije lako. Najprije je potrebno donijeti čvrstu odluku i biti svjestan mogućih posljedica - kako dobrih, zbog kojih se na promjenu i odlučujem, tako i loših, koje mi neko vrijeme mogu stvarati probleme. To se može dogoditi kada proces promjene u sebi sadrži neispitane ili neispravne elemente, a to bude spoznato kada već napustim prethodnu poziciju, kada se već odskoči, te jedino preostaje pripremiti se za što mekši doskok. Neke se promjene čekaju par godina, a neke se tako čekajući nikada ne dočekaju.

Potom treba presjeći i odlučiti šta od dosadašnje prakse sačuvati, spasiti od zaborava. S druge strane, s nečim treba raskrstiti, da me njegovo prisustvo više ne smeta i ne iritira ili podsjeća na neko neugodno iskustvo. Ponešto se može sačuvati u nekom skrovitom kutku, skriveno od raznoraznih očiju, a dostupno bude li kada ponovno potrebno.

Nova postavka donosi i nove funkcije, nove radne zadatke pored već postojećih. Njima treba stvoriti prostor da bi se kvalitetno i bez smetnji mogle izvršavati. Njihov početak predstavlja zadovoljstvo i obavezu, te na neki način čast na ukazanom povjerenju. Naravno, za sve ovo je neophodno i imati dobre prijatelje, za koje znam da su uvijek spremni mi pomoći, na čemu sam im svakako zahvalan. To je tako, bilo da mijenjam način života, bilo da reinstaliram sistem na svom računaru.

Moji postovi
http://woolfmr.blogger.ba
29/10/2007 17:47