beats by dre cheap

Živ sam

Tri puna mjeseca nisam ništa napisao na blogu. Nije u pitanju neki vid kreativne blokade, niti bojkota ovog medija. Manje-više redovno bih čitao ono što drugi napisaše, ponekad bih komentar na pročitano iz glave prenio na tastaturu i dalje na mrežu. To ne zahtijeva mnogo vremena, za razliku od pisanja teksta dužeg od tri rečenice.

U ova tri mjeseca promijenilo se u mom životu mnogo, gledano iz jednog ugla, a opet, mogao bih kazati da je sve u mom životu i dalje stvar rutine kao i prije tri mjeseca, te mogao to argumentirati. Nije prethodna rečenica kontradiktorna kao što se može činiti na prvi pogled, ali za potpuno razumijevanje potrebno je više prostora i više priča, međusobno isprepletenih, povezati u jednu sliku. Mojim mislima i dalje vlada nered, da li kreativan ili ne, vidjeću kada ga probam pospremiti.

Priznajem, par puta sam pomislio: “Kome, odnosno čemu pisati?” Još više puta poželio sam prenijeti svoje misli na papir, odnosno blog, no konstrukcija priče bi mi iz glave nestala brže nego je došla. Još nije došlo vrijeme da  kažem “laku noć”.

Moji postovi
http://woolfmr.blogger.ba
12/02/2008 23:45